Две предни пружини,табло с индикаторите за налягане на масло /не е за 1.7 и съм му свалил брояча за километрите/ , лагер и тампон за преден макферсон и смукателен ПВЦ колектор.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трябва ми "ей това" от твоето мазе.:)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от beili Покажи съобщениеДве предни пружини,табло с индикаторите за налягане на масло /не е за 1.7 и съм му свалил брояча за километрите/ , лагер и тампон за преден макферсон и смукателен ПВЦ колектор.
Колега може ли телефон за връзка!Интересувам се от пружините!
Благодаря предварително!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеНа някой случайно да му се намира накрайник за крайното гърне?sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Първоначално публикувано от beili Покажи съобщениеДве предни пружини,табло с индикаторите за налягане на масло /не е за 1.7 и съм му свалил брояча за километрите/ , лагер и тампон за преден макферсон и смукателен ПВЦ колектор.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеИмам една торба Голден Лоджи 25 ХЛ. Сменявал съм ги в напълно работещо състояние. Сменял съм ги, защото не съм имал друга работа. За съжаление се прибрах в БГ и се оказаха непригодни на газ.
Лисан ми пробута, на цената на две кутии цигари едни АЦ Делко и с тях Алфи се отпуши!
Сега ги карам на Катъра и съм ги изхвърлял поне четри пъти, ама още са най-доброто!
Отплеснах се!
Имам и три чисто нови 45 ХЛ.
Ако някой кара на бензин и ръчка мотора и му стават-да свирка!
Освен това, за 155 имам крушки за задните фарове и спирачна течност!Last edited by СССР; d.m.y г., 21:33.AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130
Comment
-
Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщениеЕйй,колега,имаш две неща,които ми трябват-таблото с индикаторите за налягане и температура за маслото и лагера на макферсона.Пиша ти на ЛС да те питам по-подробно
Трябва ми планката , която държи дебитомера, заедно с винтовете и гумения болтLast edited by vaklinator; d.m.y г., 22:28.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеИзпревари ме за лагера на макферсона
Трябва ми планката , която държи дебитомера, заедно с винтовете и гумения болт
Един лагер ли ти трябва само?
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеЕдин лагер ли ти трябва само?
и каре външно ми трябва, но едва ли ще намеря читавоAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеда
и каре външно ми трябва, но едва ли ще намеря читаво
Карето за ABS? Лагер в събота-неделя ще ти избера хубав.
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеКарето за ABS? Лагер в събота-неделя ще ти избера хубав.
Колеги, за да нестава темата ХХХ страници и да се затрупват нещата. Предлагам темата да се състои като списък и контактите мужду хората и обесненията да се правят само на |ЛС.
Наемам се да оправя списъка, като предложението е да се публикува кой ЮЗЕР какво има и кой какво търси на ПЪРВА страница от тая тема. Нещата ще се актуализират всеки ден и вероятно ще е по прегледно. Например отгоре да пише "ИМАМ" после да следва "ДАВАМ" , защо не и "БАРТЕРОСВАМ" /примерно ляв стоп за десен или такива работи/ и срещу ника на всеки да следват нещата..
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ????Last edited by Alfa User; d.m.y г., 12:21.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеда
и каре външно ми трябва, но едва ли ще намеря читаво
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение2. Имам нужда също и от преебано табло на климатроника. По точно ми се спука индикаторчето за степените на вентилатора /зеленото течнокристално/.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеТова го имам, мога да ти го дам. Всичко си му работи, само си губеше паметта и го смених.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
Comment